Val Vâlcu, sluga anal-istă

Singura miscare cat de cat inteligenta a slugoiului Val Valcu a fost nepracticarea medicinei. Malpraxis-ul cu aroma de puscarie l-ar fi urmarit la orice pas. A fost constient pret de cateva minute, si-a evaluat cunostintele si valoarea, realizand ca i-ar sta mai bine haina patata cu rahat de anal-ist slugarnic decat halatul alb, plin de sangele victimelor, a ales prima costumatie. Adica Val Valcu manaca/scrie cacat la tv si in presa. Mai nou este un mare consumator de cacat virtual si pe net.

Presul securistului Rosca Stanescu, emite pareri, trage concluzii si da sfaturi, toate sub obladuirea si cu indrumarea mentorului sau. Nimic personal, nicio idee provenita din circumvolutiunile proprii. Val Valcu seamana foarte bine cu prostituatele de pe centura, nu are personalitate, nu stie sa scrie, cultura indoielnica. L-ai platit, deschide gura ! Si-i faci ce vrei, doar ai dat banii…

Mai nou, pe Val Valcu il preocupa viitorul dreptei si al d-nei Udrea :). Cata ipocrizie la aceasta insecta ochelarista, sa o apere pe Elena Udrea (Mihail Neamțu a atacat-o pe Elena Udrea. Un gest neelegant, care îmi pare nesincer și inutil), dupa ce ani-n sir i-a turnat zoaie in cap, cu vidanja ! Brusc, gandacul vorbitor, a devenit un cavaler plin de intentii onorabile. Mai departe, slugoiul celuilalt slugoi, afirma ca “Băsescu le-a luat țara înapoi românilor”. Probabil ca pentru Val Valcu, romani sunt doar cei care au votat la referendum, ceilalti nu exista !

Ca sa nu mai facem vorbire de inovatiile gramaticale aduse limbii romane de acelasi slugoi Val Valcu. Analfabetul prodecan la Jurnalism scrie: “va obține voturile băsiștilor, atâția cât mai sunt”. Cum a ajuns acest personaj burlesc intr-o asemenea functie, va poate explica tatal sau, general in Securitatea comunista !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s