Cristi Minculescu iese la pensie

Realizand situatia penibila in care se afla Iris de cativa ani, o trupa depasita, expirata si care traieste din amintiri, Cristi Minculescu a hotarat sa incerce gustul unei pensii binemeritate. Era si timpul :)! Ultimele “realizari” ale trupei nefiind decat un sir de crunte dezamagiri. Probabil ca si sanatatea vocalistului si-a spus cuvantul in luarea acestei decizii. La 53 de ani, cu ficatul peticit dupa vagoane de tarie ingurgitate, a sosit momentul retragerii lui Cristi Minculescu.

O decizie inteleapta, care-l va salva de penibil. Speram ca nu va incerca aparitii solo, ori “colaborari”. E bine asa tataie, sa fii sanatos si sa te bucuri de o viata linistita. Ce-ai avut de spus in rock-ul romanesc, ai facut-o inainte de ’95, dupa aceea Iris-ul a fost in cadere libera. Fostii colegi vor sa continue deriva trupei cu un vocalist nou, Tony Şeicărescu. Hai sa fim seriosi :).

Seful pensionarilor de la Iris, Nelu Dumitrescu a declarat: “Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe.” Pai lasati-l sa fie un simbol si opriti-va ! Altfel deveniti ridicoli si e pacat de toti acei ani fabulosi:

Advertisements

3 thoughts on “Cristi Minculescu iese la pensie

  1. .. tu sti ca articolul asta este o porcarie !! si mai mult de atat vei fi urat de fanii iris !! … pensionar esti tu mai ciocaraule ! nu ai dreptul sa vorbesti asa de o trupa care a facut istorie ! Cred ca esti un cocalar si nesimtit pe deasupra , cum te-ai simti tu mai daca te-ar face cineva pensionar ? .. esti o rusine pentru romania ! ..vad ca ai un blog de ” jignit” si de carcotas ce nu esti ! .. oamenii din ziua de azi au ajuns foarte rau , sa jigneasca si sa-si dea cu pararea !! ..
    Daca esti fan iris ,n-am sa iti zic decat atat : lasa te odata cu incercarile astea de ”a ne arata ca irisi sunt penibili ” .

  2. Am sa va raspund cu vorbele lui Paul Ciuci, liderul “Compact” : “Fara Cristi Minculescu, Iris devine o trupa de karaoke. Ar fi trebuit respectat Cristi si ar fi trebuit spus Stop joc”. Totodata, el nu crede ca partea materiala este motivul plecarii lui Minculescu, ci stilul de munca si de viata prea obositor, nepotrivit cu starea sa de sanatate… Cam ce am spus si eu in articol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s