Andrei Năstase va juca într-un film !

Fiul cel mare al fostului premier, Andrei Năstase, a fost contactat de catre studiourile Icon pentru a interpreta rolul principal intr-o noua mega-productie ! Este vorba de continuarea unui mare succes din anii ’90, “Cape Fear” cu Robert DeNiro. Regia va fi asigurata de acelasi celebru Martin Scorsese, care s-a declarat incantat de viitoarea colaborare cu Andrei Nastase, mai ales ca scenariul va fi scris de insusi Adrian Nastase din penitenciar.

Pentru a intra in pielea personajului, Andrei Nastase va trebui sa-si tatueze corpul. El a inceput cu expresia istoricului Publius Flavius Vegetius Renatus din lucrarea “Despre regii militari”. Cu o subtila aroganta, Andrei Nastase si-a scris cu marker-ul pe umarul drept ”Si vis pacem, para bellum”, in traducere libera ”Dacă vrei pace, pregăteşte-te de război” :).

Andrei Nastase ne-a declarat ca nu stia ce inseamna dar i-a placut cum suna “parabellum”, un cuvant foarte drag tatalui sau ! Invitat la începutul lunii iulie la Antena 3, Andrei Năstase declara că tatăl său nu a avut cum să se sinucida: ”Adrian Năstase, tatal meu, n-a avut cum să se sinucida. Adrian Năstase a încercat, dar n-a reuşit, pistolul nu era calibrat”, tânărul precizând ulterior că își va dedica viața pastrarii in conditii optime a armamentul familiei Nastase.

“Capul Fricii 2” este preconizat sa ruleze in cinematografele din tara la sfasitul lui 2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s