Mircea Badea şi o aroganţă

Cetateanul Mircea Badea a fost tinta unor atacuri media, in ultima vreme, insuportabile pentru un om normal. Dar el, Mircea Badea, rezista cu stoicism. Si rezista pentru ca era constient atunci cand a ales cariera de “nu stiu ce” in televiziune, ca o vedeta poate fi supusa linsajului presei si publicului. Intre timp a devenit inconstient ! Ba mai mult, Mircea Badea e si bolnav psihic ! O privire sumara asupra comportamentului sau, e de ajuns pentru a te lamuri ca Mircea Badea sufera de grandomanie cronica, cel putin.

Argument ? Iata: Grandomanie. ♦ (Medical) Nebunie care constă în obsesia măririi, a gloriei, a grandorii. 1) Stare patologică caracterizată prin delir de grandoare și prin delir de persecuție. 2) Orgoliu excesiv. Care dintre aceste simptome lipseste din conduita pacientului Mircea Badea ? Si nici macar nu-i vina lui ca a ajuns aici, factorii externi i-au amplificat mostenirea genetica. Incurajarea comportamentului sau deviant, rasplata cu sume indecente a sevilismului fata de stapan, mediatizarea excesiva a unor gesturi si cuvinte, toate au dus la caderea lui Mircea Badea in abisul delirului.

Folosit pe post de “mujic” in razboaiele lui Voiculescu cu justitia, trecutul securist si Basescu, Mircea Badea a ajuns sa creada ca este mai mult decat o sluga. Ca este un fel de cavaler justitiabil in lupta cu zmeul cel rau Basescu. Infrangerea lui Base, scoaterea, eliminarea lui din viata publica, l-a transformat pe Mircea Badea. Din sarcina de serviciu, aceasta lupta a devenit scopul vietii lui Mircea Badea. Numai ca grandomanul de la Antena 3 nu a inteles ca intr-o astfel de batalie, nu te duci inarmat cu un crenvusti si acela expirat. Ca sa-l invingi pe Base’ iti trebuie cel putin un Panzer si nici acela nu-ti asigura reusita 100%.

Mircea Badea crede, in mintea lui bolnava, ca Base’ poate fi infrant de el, un pulifrici de cartier, crescut sub fusta mamei, care a sarit multe etape din scoala vietii. Cea mai importanta, sexul :). Si atunci inevitabilul se intampla: Base’ il striveste ca pe un gandac, cu tot cu muschi, oricand il prinde :). I-o trage sus, jos, ba-i mai baga si pene si-n gaozul largit.  Cat sex oral a primit Mircea Badea de la Basescu, ar umple vreo 10 combine frigorifice. Benefic pentru Mircea Badea este ca nu-i va lipsi carnea toata viata :).

Cele mai mult, din acest razboi, are de suferit “bella donna” Carmen Bruma, care se vede din avion ca nu e satisfacuta (pentru ea si Mircea Badea, “dragostea NU se face-n minim doi”, se rezolva individual). Si e mare pacat, femeia arata bine, se intretine, dar timpul trece si nimic nu e vesnic. Dar daca alesul inimii are muschi doar pe corp iar creierul este neted, trebuie sa-si asume riscul coitului mimat…

Mircea Badea poarta batalii dinainte pierdute, care-l epuizeaza, ii slabesc imunitatea si ii fac viata un iad. Care l-au imbolnavit de grandomanie cronica, o boala incurabila si traumatizanta.

P.S. La sfarsit, o “aroganta” Mirceo: “dimineata ma sui in masina mea modesta, bag cheia in contact, pornesc motorul, verific oglinzile, imi pun centura (pana aici poti si tu :)) si plec cu 1-a. Schimb repede intr-a 2-a, a 3-a, simt cum viteza creste, stii tu adrenalina aceea :), cand am iesit pe drumul spre Ploiesti prind deja suta ! Ce senzatie placuta,  simti cum alearga caii struniti sub capota? Nu am sa rulez cu mai mult de 110 km/h, nu-s vedeta ca tine si respect legea. Asa, nici “boschetarii rutieri” nu ma vor opri, nici “jurnalistii cu vocatie de milogi” nu-mi vor pune intrebari cretine ! Cum e Mirceo pe scaunul din dreapta, apesi in podea ?”

Advertisements

3 thoughts on “Mircea Badea şi o aroganţă

  1. Dar are, l-ai “gustat” tu ? Te intreb, ca sa nu-mi pierd timpul cautandui-l prin pantaloni 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s