Normal, anal şi la sfârşit…oral

Violul la romani a depasit, zilele acestea, pragul trecerii in legenda. Ce s-a intamplat la Tulcea nu ar fi constituit subiect de presa, daca unui taximetrist nu i-ar fi fost o jena absolut neintemeiata sa intre cu nasul un pic intre picioarele femeii. Sunt cateva tabuu-ri  masculine, ramase din patriarhat, peste care barbatii adevarati stiu sa treaca nonsalant, dar majoritatea nu concep sa presteze un debil sex oral partenerei. 🙂

Mai ales indivizii proveniti din familii dezorganizate, fara educatie sau din mediul rural. Ori la ce fata are “taxi driver-ul” din Tulcea, e clar din ce categorie se trage. Suntem in sec. XXI, dar foarte multi barbati inca au impresia ca e normal sa primeasca dar sa nu ofere sex oral partenerei. “Violul” din Tulcea este rezultatul acestei conceptii invechite :). Femeia nu a facut decat sa-si exprime o frustare absolut normala. Probabil ca nici sotul ei, plecat la munca in Spania, nu-i oferea aceasta minima placere.

Trebuie sa fii imbecil sau membru al unei secte, ca sa nu intelegi ce vrea o femeie care te invita la cafea si un pahar de vin rosu la ceas de seara. Varianta cu “familistul convins” tine la retardati, toti stim ca taximetristii nu iarta nimic :)! Mai ales ca doamna violatoare nu arata rau de loc, ba din contra. Cand a vazut ea ca soferul face dovada unor mari carente in gandire si intelegere, normal ca a scos cutitul. Cu prostul nu poti sa fii o lady 🙂 “Acum scoateti putulica din chilotei si bag-o aici intre picioare, asa se face”.

Mai mult ca sigur, taranoiul o avea mica asa ca doamna l-a incercat si pe la spate, un pic de anal. Total nesatisfacuta de prestatia tantalaului “Cu ce dracu’ ai facut copiii ? Sigur sunt ai tai ? “, Luminita i-a impins capul intre picioarele de fotomodel. Vazand ca soferul are oaresce retineri, l-a impulsionat cu varful cutitului in cap. De abia atunci a inteles si “violatul” ca trebuie sa deschida gura :).

Ce-ar mai fi de comentat ? Taximetristi invatati sa folositi limba !:)

Advertisements

2 thoughts on “Normal, anal şi la sfârşit…oral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s