Mircea Badea, sex oral pe autostradă (video)

Aflat pe soseaua Bucuresti – Ploiesti la volanul bolidului sau japonez si cu bella donna in dreapta, renumitul, preaslavitul si preaiubitul Mircea Badea, idolul idiotilor, a fost surprins de un radar amarat in timp ce rula cu o viteza de croaziera in jurul a 160 km/ora. Perfect legal in viziunea muistului de serviciu al Antenei 3. Oprit de un echipaj al politiei rutiere, Mircea Badea s-a aratat foarte surprins cand a aflat ca depasise viteza legala.

Comportamentul sau din momentele urmatoare nu a surprins insa pe nimeni. Vedeta Antena 3 s-a oferit sa-i faca o partida de sex oral politistului aflat langa masina, in schimbul unui avertisment ! Numai ca organul, dupa ce i-a studiat fata plina de cosuri, nu a simtit nici o erectie asa ca l-a refuzat :). Vizibil deranjata, vedeta Antenei 3 s-a rastit la un reporter aflat la fata locului: “Eu nu respect deciziile CCR, ma sterg la fund cu ele !”. “Nu vreau sa ma filmati ! Nu cunoasteti legile ?”

Am aflat, pe surse, ca Mircea Badea se indrepta spre Valea Prahovei, impreuna cu bella lui, pentru a organiza o manifestatie de weekend impotriva deciziei CCR.

Advertisements

One thought on “Mircea Badea, sex oral pe autostradă (video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s