Ultimul 23 august al lui Crin

“În acest august am finalizat «Ţara lui Crin»! Un lungmetraj cu dedicaţie pentru ziua sa de nastere care, dacă nu ma insel, anul acesta pica intr-o joi”. “În aceasta vară programul lui Crin este foarte încărcat, sta foarte mult in pat” Ceea ce mi se pare destul de ciudat este că, nu va tine discursul la Cotroceni (si-ar fi dorit foarte mult), ci de la pupitrul improvizat in sufrageria frumosului sau apartament. Festivitatea va fi epuizanta pentru Crin, de aceea incercam sa o facem cat mai scurta.”

Ce sa întâmplat cu presedintele interimar? El, căruia îi plăceau atât de mult discursurile de la Cotroceni. “Este cu Basescu în coastă! Decizia CCR i-a stricat tot cheful. Din strainatate a primit un singur mesaj de felicitare, din Rusia si acela semnat de un jurnalist de la Vocea Rusiei” “De teama lui Basescu, s-a mai renunţat oarecum la cultul personalităţii. Oamenii care răspundeau de propagandă in PNL primiseră ordine precise de la Voiculescu, ca Antena 3 să o lase mai uşor cu…! Să nu se mai vorbească atât despre meritele sale!” ne-au declarat cu amaraciune surse liberale
Antena 3 încearcă astăzi să răspundă la întrebarea: “Cum s-ar fi văzut 23 august 2012 dacă la Cotroceni ar fi revenit dictatorul Basescu ?”. Pe tot parcursul zilei, în buletinele de ştiri, telespectatorii Antena 3 vor face un exerciţiu de imaginaţie şi vor privi evenimentele dintr-o nouă perspectivă. Din studioul Antena 3, amplasat in dormitorul familiei Antonescu, Mihai Gadea va transmite o editie speciala a “Sintezei Zilei” in alb-negru. Apoi, Mircea Badea va vorbi, despre cum ziua lui Crin va căpăta interpretări elogioase de-a lungul epocilor care vor urma.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s