Mona Pivniceru, cârtiţa lui Băsescu ?

V-am invitat sa acordati o atentie deosebita viitoarelor miscari ale actualului, de acum, ministru al justitiei, d-na Mona Pivniceru. Revenim si lansam o ipoteza de lucru foarte interesanta:

In perioada anilor ’90, imediat dupa revolutie, d-na Mona Pivniceru era tanara (inca) avocata in Vaslui. Un oras mic si sarac, dar foarte drag lui Traian Basescu. D-na Mona Pivniceru, se zice ca prin cunostintele sale din lumea juridica vasluiana, mica dar foarte dinamica, s-a implicat cu toate fortele in campania electorala din ’90, de partea FSN-ului (nimic ilegal). In ’92, Traian Basescu a fost ales deputat FSN de Vaslui. D-na Mona Pivniceru plecase din toamna lui ’91, judecatoare la Iasi, dar “prieteniile” sale FSN-iste vasluiene se bucurau de toata atentia doamnei judecator (cam ilegal). Memoria colectiva iarta dar nu uita, d-na Pivniceru !

Sa fie oare d-na Mona Pivniceru omul USL-ului, cum se tot sustine de o vreme incoace, sau este o noua lovitura magistrala data de marinar unor politicieni de 2 lei ? Oricum, whisky-ul se bea cu multa gheata, mai tineti minte d-na Pivniceru ?

Advertisements

2 thoughts on “Mona Pivniceru, cârtiţa lui Băsescu ?

  1. nu cred,,dar cum se face ca din Vaslui oras sarac pleaca oameni ce fac legile in bucuresti??? cred ca de asta o duce asa de bine romania :))) ca o conduc astia din Vaslui :)))

    • Destul de interesant acest articol. Doar timpul ne va lamuri daca madam Pivniceru este ceea ce pare sau continutul acestui articol are un sambure de adevar. Oricum, mi-a placut faza cu whisky-ul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s