Ecaterina Andronescu: Ia d-aci de-o savarină

Aflata in turneu pe litoral cu spectacolul “Connect-R, prietenii si o proasta”, Cati Andronescu se bucura de un real succes in rolul vietii. Momentele ei de umor involuntar fac deliciul spectatorilor. Numai ca, intrata prea adanc in rol, Cati a inceput sa-si conduca masina la fel cum o face si cu ministerul. Ieri a intrat cu VW ei albastru in garsoniera unui constantean !

Din impact a rezultat distrugerea luminatorului cetateanului. Pe tanti Cati a apucat-o durerea-n fund, asa ca a plecat mai departe. Vecinii l-au atentionat pe om si i-au dat nr. B-101-PXT. Barbatul a gasit-o pe Ecaterina Andronescu intr-o pizzerie :). Aceasta a recunoscut, in cele din urma, si i-ar fi spus, nepasatoare: «Am spart un amarat de geam! D-nul controlor, ia d-aici de-o savarină si lasa-ma-n pace!». Si dusa a fost.

In urma plangerii depuse la politie, ministreasa a fost gasita mai tarziu la telefon. Vizibil deranjata, a declarat: “va fi trimisa o echipa de la minister care sa-i repare stricaciunile”. Ce legatura are ministerul bugetar cu pagubele produse de o proasta, doar Victor Ponta stie, ca doar a terminat dreptul, nu ? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s