Ion Predescu n-a minţit !

“Aşa a ieşit.” a declarat judele CCR Ion Predescu. Si nu a mintit deloc. “Am luptat şi noi cât am putut. Aşa a ieşit însă.” a mai spus Ion Predescu si iar a fost sincer. Numai ca presa a preluat aceste declaratii si le-au incadrat imediat in contextul votului de azi pentru invalidarea referendumului. Absolut eronat ! O dezinformare justificata doar de goana nebuna dupa senzational si cresterea numarului de cititori ! Adevarul este cu totul altul.

Multa lume, din preajma judecatorului octagenar Ion Predescu, stie ca el sufera de multi ani. Datorita lentorii si tulburarilor de tranzit intestinal, Ion Predescu se lupta cu o boala necrutatoare: constipatie cronica ! Din acest motiv, Ion Predescu incearca cu tratamente naturiste sa-si regleze scaunul. Din pacate rezultatele nu sunt incurajatoare, astfel ca sezutul pe tron este in continuare un calvar pentru Ion Predescu.

Astazi, chiar in momentul votului CCR, momentul “fericirii” l-a surprins pe fotoliul de sedinta. Este adevarat ca fusese anuntat de cateva gaze sulfuroase, eliberate pe sub crac, dar Ion Predescu nu si-a putut imagina ca-l va taia cacarea atat de rapid. Pus in fata unei alegeri foarte dificile: votul sau buda, Ion Predescu s-a hotarat greu, cu pretul murdariei in chiloti. Dar, pana la urma, a ales sanatatea ! Asa ca, sustinut de prietenii Acsinte Gaspar si Tudorel Toader, a purces urgent spre closet. Acesta este adevarul despre votul de azi din CCR.  Cei 3 judecatori nu au votat impotriva, doar au absentat !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s