Diana Tuşa, sex incredibil !

PNL-ista Diana Tusa a fost surprinsa de paparazzi intr-o ipostaza cat se poate de degradanta. Aflata in concediu, impreuna cu sotul sau jurnalistul A3 Iosif Buble-Gum si baietelul crescut in curtea lor, Diana Tusa se odihneste intr-un bungalow de 3 stele aproape de plaja. Profitand de tenul ei tuciuriu (surse brailene sustin ca radacinile sale se gasesc in solul tiganesc din zona), Diana Tusa isi expune sanii lasati si corpul diform la soare, cat e ziua de lunga, sotul Iosif Buble-Gum avand grija de odrasla.

Cu libidoul crescut exponentional, dupa perioada de abstinenta din timpul sarcinii, Diana Tusa nu mai este satisfacuta de prestatia consortului. In cautarea unor senzatii noi, liberala nu se da in laturi de la nimic. Apetitul ei sexual nu mai are limita ! Nici bunul simt. Din aceasta cauza Diana Tusa a devenit o sclava a sexului pe care-l practica in cele mai bizare locatii si cu organul unor fiinte de neinchipuit.

Astfel ultima “victima” a fost un delfin mascul ! Profitand de prezenta lui in jurul debarcaderului pe care facea plaja, Diana Tusa la atras in cursa rascracindu-si picioarele in apa pana cand delfinul a sarit pe ea :). Indiferenta la prezenta altor turisti, Diana Tusa si-a facut “numarul” cu delfinul, apoi a ramas satisfacuta, latita pe debarcader. Intr-un tarziu, chemat de martorii incredibilului spectacol, si-a facut aparitia Iosif Buble-Gum care a carat-o pe liberala extaziata departe de ochii lumii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s