Dan Şova a încercat să-şi curme viaţa !

Soc in lumea social-democrata ! Dupa tentativa lui Adrian Nastase, o noua incercare de sinucidere a avut azi loc. Dupa ce a aflat decizia Curtii Constitutionale, de invalidare a referendumului, fruntasul PSD si USL Dan Sova a vrut sa-si puna capat zilelor ! Retras in camera sa, intr-o stare avansata de depresie, Dan Sova a cumpatat foarte putin la gestul extrem. Singura sa preocupare a fost doar unealta cu care sa-si duca la capat fapta.

Pana la urma s-a hotarat sa foloseasca o drujba electrica. Ideea era ca dintr-o miscare sa-si reteze gatul ! Nu a reusit decat pe jumatate, din cauza miscarilor necontrolate stecherul a iesit din priza oprindu-i drumul spre eternitate. In stare de inconstienta, Dan Sova s-a prabusit intr-o balta de sange zvarcolindu-se. Alertati de zgomotele ciudate, parintii au intrat in camera. Privelistea fiului cu mainile la gatul din care tasnea sange, a corpului tavalit pe parchetul murdar de pete sangerii, i-a produs d-nei Sova o cadere de calciu urmata de lesin.

Transportat de urgenta la spital, Dan Sova a fost salvat de catre medicul Ciomu, specialistul nr. 1 in sectionari accidentale. La ora aceasta, Dan Sova se afla in afara oricarui pericol si a primit deja obisnuita vizita a lui Victor Ponta. La vederea bunului sau prieten, Dan Sova a reusit sa-l salute: “Shalom”

Advertisements

6 thoughts on “Dan Şova a încercat să-şi curme viaţa !

  1. Da, am. Au fost respectate legile si regulile dupa care s-a desfasurat referendumul. Ca nu au iesit 50+1 % nu-i vina mea. E vina USL-istilor ca nu au credibilitate !

  2. Eu știam că mai întâi s-a împușcat în cap… a golit tot încărcătorul… nimic… Șocat ar fi aflat că pentru a ucide un glonte trebuie să întâlnească un organ vital … 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s