Mona Pivniceru va fi imaginea unei firme de autoturisme !

Breiching niuz ! Mona Pivniceru si-a dat demisia din toate functiile, fotoliile, scaunele, birourile, mesele si paturile justitiei romane ! O pierdere uriasa, incomensurabila, epocala, pentru corectitudinea si independenta actului juridic. Poporul roman nu realizeaza inca dimensiunile acestei pierderi. Lovitura de imagine data sistemului de justitie a inceput deja sa fie resimtita pe pietele financiare internationale.

In toata aceasta situatie tulbure, discursul premierului Victor Ponta a incercat sa calmeze apele. El a facut apel la calm si a anuntat ca o valoare ca Mona Pivniceru nu poate fi lasata in afara jocului de catre USL, anuntand-o ca viitor ministru al justitiei. Doar ca Ponta nu era informat corect despre motivul demisiei Monei Pivniceru. Indragostita de confortul si calitatea finisajelor ascunse in spatele celor 4 cercuri, Mona Pivniceru s-a hotarat sa promoveze imaginea acestei firme in Romania !

Contra unei sume foarte generoase, Mona Pivniceru va poza in diferite ipostaze pentru calendarul 2013 al firmei. Deasemenea, fosta judecatoare va primi cadou si ultimul A8, varianta mult inbunatatita fata de cea a lui Adrian Nastase

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s