Daciana Sârbu nespălată !

Daciana Sârbu s-a facut de ras, aseara, la concertul sustinut de starul brazilian Michel Telo in Mamaia. Sotia primului ministru Victor Ponta, a mers la spectacol cu calcaiele murdare si crapate, semn ca nu a mai trecut de ceva timp pe la baie.

Imbracata in alb din cap pana in picioare, Daciana Sârbu si-a accesorizat la tinuta o pereche de sandale argintii, cu platforma inalta, si un plic de aceeasi culoare. La prima impresie, euro-parlamentara parea aranjata, insa, cand am aruncat o privire la picioarele ei, am observat ca are calcaiele crapate si jegoase, asa ca o sfatuim sa mearga la dus mai des. 🙂

Peste cinci mii de oameni, din toata tara, dar si din strainatate au fost prezenti la concertul verii de pe litoral. Printre ei s-a aflat si primarul Constantei, Radu Mazare, secretarul de stat in Ministerul Turismului, Cristian Barhalescu, si alte vedete.
Advertisements

6 thoughts on “Daciana Sârbu nespălată !

  1. Va dati seama pe ce mani si picioarea a intrat Romania. Astia sunt un jeg si la suflet si la trup. Si ne vor punne “chelea” pe bat,

  2. cum e sacul asa si petecul. Nu prea au stofa de oameni de stat., parca a fost pe ogor la cules ceapa. Nici sandalele nu prea sint de pret, la ea totul lasa de dorit, chiar si pletele! cred ca bona e mai distinsa si ingrijita ca asta.

  3. Nu sunt adepta USL,din contra, dar articolul asta e o lovitura sub centura. Asta e o poza de la Click mi se pare,calcaiele apartinind Oanei Roman. Despre Daciana nu stiu ce se poate spune,dar in nici un caz ca ar fi jegoasa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s